Estela seuranta

Kilpailujen seurannat löytyvät alla olevasta listasta:

HeiPS seuranta

TePS seuranta

APS seuranta

Otamme HeiPS:n kilpailusta alkaen käyttöön EPR osakilpailuihin eStela seurantapalvelun. Tämä kyseinen palvelu mahdollistaa kisaveneiden seuraamisen reaaliajassa ja jälkipuinnit helpottuvat talletetun jäljen myötä.

Palvelu on kisaajalle täysin maksuton ja vaivatonkin. Käyttöönotto:

1. Lataa puhelimesi sovelluskaupasta (App Store/Play kauppa) eStela sovellus. sovellus vaatii, että paikannus on sallittua myös taustalla, joten sovellukselle on annettava siihen lupa. Sovellus kyllä muistuttaa asiasta. Luvan voi antaa puhelimen asetuksista.

2. Sovelluksessa tarvittavan tunnistautumisavaimen saat ennen kilpailua tekstiviestillä. Pyynnöt tekstiviesti / whatsapp 050 5688 466 tai sähköposti etela.paijanne.ranking@gmail.com Lisenssejä on vain 25 veneelle, joten pyydä avainta vain jos aiot käyttää sovellusta. Yksi ja sama tunnistautumisavain käy jatkossa kaikkiin kisoihin.

3. Laita sovellus päälle lähtiessäsi rannasta ennen starttia.

4. Sammuta sovellus palatessasi rantaan kisan jälkeen.

Puhelin kannattaa pitää latauksessa koko kisan ajan sillä paikannus ja tietojen lähetys kuluttavat puhelimen patteria melkoisen paljon.

Pasi Niemelä.