Talvisäilytysalue

Ari Nieminen

ALUEHOITAJA (tavattavissa Vääksyssä)
Hannu Saari

Huom: Talvisäilytystä/Kuotaan aluetta koskevat sähköpostit:
apskuotaa@gmail.com
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

**AJANKOHTAISTA**

3.5.22 VEDET KYTKETTY KUOTAASSA TAAS TALVEN JÄJILTÄ!

3.5.22 TOINEN YHTEISLASKUPÄIVÄ KUOTAASSA 28.5.
Toinen yhteislasku on varmistunut lauantaiksi 28.5.
Kiinnostuneet ilmoittautukaa Hannu Saarelle allaolevan ohjeen mukaan.
HUOM: Jo kiinnostuksensa ilmaisseet; ei tarvitse ilmoittautua uudestaan! Ilmoitus laskuajasta lähetetään myöhemmin.

26.4.22 TOINEN YHTEISLASKUPÄIVÄ??
Myöhäisen kevään takia uhkaa säätilasta kiinni olevien kevättöiden suoritus viivästyä ja ensimmäinen yhteislaskupäivä tulee nopeasti vastaan. Jos esiintyy tarpeeksi halukkuutta toiseen yhteislaskupäivään esim. 2vko ensimmäisestä, ILMOITTAUTUKAA Hannulle allaolevien ohjeiden mukaan! Vahvistus toisesta laskupäivästä lähetetään kun riittävästi halukkaita on kasassa.

6.3.22  KEVÄÄN YHTEISLASKUPÄIVÄ
Kevään yhteislaskupäivä on lauantai 14.5. Epävarmuustekijänä on menossa oleva sataman ruoppaus, joka kuitenkin suunnitelmien mukaan pitäisi olla valmiina jo vappuun mennessä, mutta seuraamme projektin tilannetta aktiivisesti. Ilmoittautumisia yhteislaskuun otetaan vastaan 8.5 asti, sen jälkeen tiedustelut suoraan Tonttilan nostolle. Ilmoittautumiset whatsappina Hannulle 040 570 8490 tai apskuotaa@gmail.com. Ilmoittautuminen on saapunut perille saatuasi siitä kuittauksen sähköpostiisi. Seura järjestää paikalle nosturin ja toimittaa nosturikuskille nostojärjestyksen, mikä ensisijaisesti noudattaa ilmoittautumisjärjestystä. Itse vesillelasku on veneen omistajan ja nosturikuskin välinen tapahtuma, jonka hinnan määrittää paikan päällä nosturikuski tapauskohtaisesti.

28.1.22:

Asikkalan kunta teettää ruoppauksen Kuotaan satamassa. Mustaniementien loppuosa on suljettu työn ajan.

Kulku jätevedenpuhdistamolle tapahtuu normaalisti Mustaniementietä pitkin, työmaa-alueen kautta.

Jätevedenpuhdistamon takana olevalle veneiden säilytyspaikalle kuljetaan Männiköntien kautta. Kevyen liikenteen väylät ovat normaalisti käytössä.

Työ alkaa viikolla 5 (31.1. – 6.2.2022) ja kestää viikolle 17 (25.4. – 1.5.2022).
Asikkalan Kunta 21.01.2022