APS:n Korona-ohje 4.5.2021

4.5.2021

Noudatamme kaikessa seuratoiminnassa viranomaisten antamia voimassa olevia määräyksiä ja ohjeita. Yksilöiden osalta keskeistä on huolehtia hyvästä hygieniasta, pitää suositellut etäisyydet ja altistusajat kanssaihmisiin kaikissa tilanteissa sekä pysyä kotona flunssaisena, nuhaisena tai oireilevana. APS:n hallitus haluaa korostaa yksilönvastuuta omasta ja muiden terveydestä.

Käyttäessäsi tukikohtaamme sitoudut noudattamaan valtiohallinnon määräämien sääntöjen lisäksi seuraavia ohjeistuksia - päivitämme sääntelyä viranomaisten ohjeiden mukaan:

·        Pirttisaaren käyttö katsotaan normaaliksi ulkona liikkumiseksi, joka on viranomaisten mukaan edelleen sallittua. Vierailu saaressa voi olla näissä olosuhteissa monelle jopa mieltä piristävää ja tuo kaivattua vaihtelua arjen rajoituksiin.

·        Rantautuessa huomioi riittävä etäisyys naapuriveneeseen. Pyri kiinnittymään poijuihin väljästi.

·        Pirttisaaren tukikohtaan maihinnousu on aluksen päällikön vastuulla.

·        Maihinnousua suositellaan vain perhemiehistöillä.

·        Vältetään vierailuja toisten veneissä.

·        Tukikohdassamme on riittävästi tilaa ylläpitää suositeltua etäisyyttä muihin ihmisiin.

·        Grillipaikkaa voi käyttää ruoanlaittoon. Anna seuraaville tilaa, kun olet saanut omat evääsi kuumenneltua.

·        Sauna- ja pesutilojen käyttö on omalla vastuulla. Omia pesuvälineitä suositellaan käytettäväksi.

·        Suositus: Saunan, pesutilojen ja pursituvan enimmäishenkilömäärä on kuusi (6) henkilöä.