Vuoden 2023 ohjeet

Runkokatsastukset

Runkokatsastus, joka on osa peruskatsastusta, suoritetaan telakointipaikalla, hyvissä ajoin ennen vesillelaskua, mieluimmin toukokuun puoliväliin mennessä. Veneenomistajan/kipparin tulee olla läsnä runkokatsastuksessa ja valmistella vene esim. sisäänpääsyä varten.

Ohjeita:

  • Tarkista onko veneesi peruskatsastusvuorossa venetodistuksesta tai SLÖÖRI:ssä/APS:n nettisivuilla olevasta listasta. Peruskatsastus tehdään viiden vuoden välein tai esim. omistajan vaihtuessa
  • Ilmoita vene runkokatsastettavaksi ensisijaisesti seuran nettisivuilta löytyvällä lomakkeella.  Huom: täytä kaikki lomakkeessa pyydettävät tiedot! Katsastaja ottaa sen jälkeen yhteyttä ajankohdan sopimiseksi
  • Vaihtoehtoisesti lähetä katsastuspyyntö  e-maililla:  apskatsastus@gmail.com ja ilmoita omat yhteystietosi, veneen nimi/rekisterinumero ja talvitelakointipaikka.
  • Katsastuspäivänä valmistele vene siten, että myös rungon sisäpuolella on pääsy tarkastettaviin kohteisiin (runkoläpiviennit, moottoritila, pilssi)
TalvisäilytyspaikkaEnsisijaiset katsastajat
Kuotaa Ari Nieminen
Jukka Salonen
Muu Asikkala ympäristöineen

Kari Pohjonen

Mikko Saarinen

Padasjoki, KuhmoinenJouni Sartamo
Lahti,  HollolaPohjonen, Sartamo

Katsastajien yhteystiedot löytyvät Slööristä ja nettisivuilta. Mikäli veneesi on muualla talvisäilytyksessä, ota yhteyttä apskatsastus@gmail.com  ajan varaamiseksi.


HUOM:

Yhteiskatsastukset ovat kuluvalta vuodelta päättyneet. 
jos tarvitset veneellesi katsastusta, ota yhteys apskatsastus@gmail.com tai katsastuspäällikköön.